GHEORGHE NICHITA, primarul suspendat al IASIULUI, a fost trimis in judecata

GHEORGHE NICHITA, primarul suspendat al Iasiului, impreuna cu alti doi fosti sefi din politia locala, a fost TRIMIS in JUDECATA de DNA, se arata intr-un comunicat al procurorilor anticoruptie.

GHEORGHE NICHITA este acuzat, in dosarul instrumentat de procurorii DNA, ca s-a folosit de politisti pentru a-si spiona fosta iubita, ADINA SAMSON, angajata la acea vreme in primarie. GHEORGHE NICHITA va fi judecat sub CONTROL JUDICIAR iar ceilalti doi in stare de libertate.

CITESTE SI: GHEORHE NICHITA: DA… E GROASA… SUNTEM MONITORIZATI (INTERCEPTARI)

Potrivit procurorilor, primarul GHEORGHE NICHITA l-a determinat pe directorul general al Politiei Locale Iasi, MIHAI LIVIU HLIBOCEANU, sa dispuna personal sau cu ajutorul lui STEFAN AVARVAREI, functionarilor din cadrul Politiei Locale a Municipiului Iasi, sa efectueze activitati de investigatii in teren sau de supraveghere operativa a unei persoane si a persoanelor din anturajul acesteia.

Prin folosirea resurselor maeriale si umane ale politiei s-ar fi produs o paguba de 13.429,13 lei, spun procurorii. ADINA SAMSON ocupa postul de sef al Departamentului Managementul Calitatii din PRIMARIA IASI, avand un salariu de aproximativ 3.500 de lei lunar, dar si-a dat demisia in iulie pentru ca ar fi fost “ingrozita”, ca acesta s-ar putea intoarce in primarie.

Sursa foto: bzi