SOC NICHITA, turnat de fosta NEVASTA. AVERE FABULOASA pentru primarul IASIULUI

Primarul Iasiului, GHEORGHE NICHITA, se afla sub CONTROL JUDICIAR dupa ce a fost acuzat de instigare la ABUZ in SERVICIU, instigare la accesul ilegal la un sistem informatic, instigare la operatiuni ilegale si instigare la folosirea informatiilor care nu sunt destinate publicitatii.

In acelasi dosar mai sunt cercetati seful Politiei Locale Iasi, LIVIU HLIBOCEANU, si AVIRVAREI STEFAN, sef serviciu in Politie.  GHEORGHE NICHITA i-ar fi instigat pe cei doi sa spioneze o persoana. Potrivit presei locale, persoana monitorizata de primar era chiar amanta acestuia, sefa unui serviciu din Primaria Iasi, ADINA SAMSON, in varsta de 33 de ani.

CITESTE SI: PONTA, despre primarul NICHITA: Nu stiam ca pentru SPIONAREA unei IUBITE esti ARESTAT PREVENTIV 

Se pare insa ca primarul GHEORGHE NICHITA ar fi avut si alte amante pana sa o cunoasca pe ADINA SAMSON, sotia edilului, FLORENTINA NICHITA, divortand de el dupa 30 de ani de casnicie chiar din cauza acestor aventuri. Fosta sotie a lui GHEORGHE NICHITA a vorbit in presa si despre conturile ascunse ale primarului, noteaza romaniatv.net.

Nervoasa ca sotul si-a batut joc de cei 30 de ani de casnicie, FLORENTINA NICHITA a povestit presei si despre CONTURILE ASCUNSE ale primarului, in care s-ar afla 20 de MILIOANE de euro. Presa locala scrie ca banii ar proveni din spagile cerute pentru eliberarea autorizatiilor de constructie. De altfel, procurorii DNA au intrat deja pe fir pentru a efectua cercetari, potrivit sursei citate mai sus.

CITESTE SI: DETALII ULUITOARE din dosarul lui GHEORGHE NICHITA: Edilul planuia sa aduca un ASASIN de la Londra. PRECIZARI de la avocat. UPDATE 

Sursa foto: bzi.ro