GHEORGHE NICHITA ramane in AREST la DOMICILIU. UPDATE

GHEORGHE NICHITA, primarul suspendat al orasului IASI,  va afla, vineri daca va scapa de ARESTUL la DOMICILIU. NICHITA a ajuns la sediul CAB dar a refuzat sa faca declaratii.

UPDATE 18:07:  Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca primarul suspendat al municipiului Iasi, GHEORGHE NICHITA, sa fie cercetat in continuare in arest la domiciliu, intr-un dosar in care este acuzat de DNA ca a folosit Politia Locală din Iasi pentru a o supraveghea pe iubita lui, Adina Samson.

 Magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) judeca, astazi, contestatia depusa de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) prin care se solicita in continuare AREST la DOMICILIU pentru GHEORGHE NICHITA, informeaza B1 TV.

CITESTE SI: STENOGRAME SOC: AMANTA lui GHEORGHE NICHITA era BASISTA 

In acest caz, judecatorii Tribunalului Bucuresti au hotarat ca GHEORGHE NICHITA sa sa fie cercetat sub CONTROL JUDICIAR. Daca judecatorii Curtii de Apel vor accepta contestatia procurorilor anticoruptie, sansele ca primarul suspendat sa mai revina in functie se vor reduce semnificativ.

Social democratul GHEORGHE NICHITA este acuzat de ABUZ in SERVICIU dar si de spionarea fostei sale amante, ADINA SAMSON.

Sursa foto: bzi.ro