GHEORGHE PIPEREA refuza preluarea conducerii PNL Bucuresti dar ramane deschis la discutii

Avocatul GHEORGHE PIPEREA a anuntat, ca nu va prelua conducerea PNL Bucuresti, mentionand insa ca ramane dispus sa se implice si sa conduca un proiect de anvergura nationala, “daca si cand” i se va propune.

“Nu voi prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti. Raman insa dispus sa ma implic si sa conduc un proiect de anvergura nationala, daca si cand mi se va propune. Politica si administratia pot fi instrumente pentru astfel de proiecte, asa cum s-a dovedit in cazul legii darii in plata. Oricum ar fi, eu raman acelasi”, scrie GHEORGHE PIPEREA, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: GHEORGHE PIPEREA ESTE UNUL DINTRE CEI CU CARE AM DISCUTAT PENTRU PNL BUCURESTI

In urma cu cateva zile, acocatul GHEORGHE PIPEREA anunta, tot pe Facebook, ca a primit oferta din partea PNL sa conduca organizatia de Bucuresti, el precizand ca va lua o decizie saptamana viitoare si mentionand ca, daca ar decide sa se implice intr-un astfel de proiect, ar pastra tandemul cu deputatul Daniel Zamfir, cu care a lucrat la legea darii in plata.

Surse liberale declarau pentru News.ro ca GHEORGHE PIPEREA conditioneaza preluarea conducerii PNL Bucuresti de libertatea de a avea drept de veto in cazul prezentei unor persoane pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din toamna. Aceleasi surse spuneau ca Piperea ar urma sa deschida lista liberalilor pentru Senat, iar Daniel Zamfir sa fie cap de lista la Camera Deputatilor.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ea si Vasile Blaga au avut o discutie cu avocatul GHEORGHE PIPEREA pentru preluarea unei functii in partid la nivelul Capitalei, precizand insa ca nu este nimic batut in cuie si ca discutiile vor continua.

Sursa foto: realitatea