GHEORGHE POPESCU, la iesirea din inchisoare: A fost cea mai grea perioada din viata mea

Fostul capitan al nationalei de fotbal GHEORGHE POPESCU a parasit, miercuri seara, Penitenciarul Jilava, acesta declarand, la iesirea din inchisoare, ca a fost “cea mai grea perioada” din viata sa, informeaza Agerpres. 

“A fost cea mai grea perioada din viata mea. As fi vrut sa spun ca am trecut cu bine peste aceasta perioada, dar, din pacate, nu pot spune asta. Stiti cu totii ca anul trecut l-am pierdut pe tatal meu si nu pot spune ca am trecut cu bine aceasta perioada”, a spus POPESCU.

El a declarat presei, imediat ce a parasit arestul de la Jilava, ca faptul ca a fost sportiv de performanta l-a intarit si l-a ajutat sa treaca cu bine de aceasta perioada.

CITESTE SI: GICA POPESCU A FOST ELIBERAT CONDITIONAT DIN PENITENCIARUL JILAVA. UPDATE

“Voi merge sa aprind o lumanare la mormantul tatalui si, in perioada urmatoare, voi sta alaturi de familie, pentru ca mi-a lipsit enorm si voi face ce am facut toata viata, voi munci. (…) Profesia mea este legata de fotbal si va trebui sa merg in instanta sa vad pana la ce nivel voi putea activa in fotbal de acum incolo”, a spus GHEORGHE POPESCU.

Fostul fotbalist a precizat ca nu s-a pus problema sa discute cu George Becali pentru a lucra la Steaua si a adaugat ca singura persoana alaturi de care ar dori sa lucreze ar fi Gica Hagi.

“Daca nu va fi fotbal, am multe planuri pe care mi le-am facut aici, in penitenciar, dar nu stiu daca ele vor corespunde cu realitatea de afara. Sunt un produs al fotbalului si mi-ar fi foarte greu sa stau departe de fotbal, dar, am spus, trebuie sa vad pana la ce nivel pot sa mai activez in fotbal, pentru ca exista acea pedeapsa complementara cu care nu trebuie sa te joci. Va trebui sa merg in instanta sa vad ce inseamna”, a completat POPESCU.

CITESTE SI: GICA POPESCU, ELIBERAT CONDITIONAT. DNA POATE DEPUNE CONTESTATIE. UPDATE

El a tinut sa remarce ca, in penitenciar, a reflectat la lucrurile bune si rele pe care le-a facut.

Tribunalul Ilfov a decis miercuri ca fostul capitan al nationalei de fotbal GHEORGHE POPESCU sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Jilava, unde executa o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Sursa foto: rfi