GHEORGHE STEFAN, AUDIAT la DNA

GHEORGHE STEFAN a fost adus, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a completa denuntul pe care l-a facut luni in legatura cu modul in care au fost folositi banii primiti drept mita in DOSARUL MICROSOFT.

GHEORGHE STEFAN a stat, luni, aproape cinci ore la audieri la DNA. El a mers, la cerere, la DNA si a vrut sa le povesteasca procurorilor tot ce stie el despre modul in care au fost folositi banii primiti drept spaga in DOSARUL MICROSOFT.

Citeste si: ELENA UDREA a fost audiata in dosarul GALA BUTE: Cei care fac denunturi stau in libertate. UPDATE

Aparatorul sau, PAVEL ABRAHAM, a declarat, la iesirea din DNA, ca GHEORGHE STEFAN a recunoscut toate faptele de care este acuzat in DOSARUL MICROSOFT si pentru care se afla de luni bune in arest preventiv. El a recunoscut acuzatiile de trafic de influenta si spalare de bani care i se aduc in aceasta speta, dar si ca ar fi primit patru milioane de euro pentru a intermedia semnarea licentelor cu compania Microsoft.

De asemenea, aparatorul sau a spus ca GHEORGHE STEFAN le-a spus procurorilor ca a cotizat cu multi bani catre campaniile electorale si a lasat de inteles ca se refera in special la campania din 2009, a lui TRAIAN BASESCU.

Citeste si: DORIN COCOS, AREST la DOMICILIU in dosarul MICROSOFT. GHEORGHE STEFAN ramane in AREST PREVENTIV

“Pinalti” a recunoscut si intalniri pe care le-a avut in acea perioada cu DORIN COCOS, dar si cu CLAUDIU FLORICA, un alt personaj cheie care este martor-denuntator in DOSARUL MICROSOFT.

Sursa foto: ziarulconstanta.ro