Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Primarul municipiului Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, s-a prezentat, joi, la DNA, fiind citat intr-un dosar din 2009, in care sunt vizate fapte de coruptie.

GHEORGHE STEFAN a fost chemat  de procurori pentru a declara o noua declaratie in dosarul in care e acuzat ca s-a folosit de interpusi pentru a administra o firma care ar fi obtinut foloase din contracte cu statul roman. In plus, Pinalti este acuzat si ca si-a folosit functia politica pentru a influenta functionarii.

Citeste si: GHEORGHE STEFAN ESTE URMARIT PENAL PENTRU FAPTE DE CORUPTIE

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat pe 28 mai, ca GHEORGHE STEFAN este urmarit penal pentru efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, in scopul obtinerii de bani, bunuri sau foloase necuvenite. 

Totodata, edilul mai este acuzat de folosirea influentei sau a autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.  In acest dosar, GHEORGHE STEFAN este cercetat sub control judiciar.  

PRIMARUL GHEORGHE STEFAN VA FI CERCETAT DE DNA SUB CONTROL JUDICIAR

Sursa foto: adevarul.ro