GHEORGHE STEFAN, operat pentru o HERNIE DE DISC

GHEORGHE STEFAN, edilul orasului PIATRA NEAMT unul dintre principalii inculpati din DOSARUL MICROSOFT, a fost scos din ARESTUL PREVENTIV, miercuri, si a fost transportat de URGENTA la un SPITAL SOCIAL din Sectorul 6 pentru o serie de investigatii medicale dupa ce a acuzat dureri in zona genunchiului, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 18.08: Primarul suspendat al orasului Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, a fost operat, miercuri, pentru o mica hernie de disc, intr-un centru medical privat din Capitala, unde va ramane internat inca doua-trei zile, spre a-i fi evaluate bolile pentru care a fost operat in 2013, au anuntat medicii.

“Gheorghe Stefan s-a prezentat la spital pentru o durere de coloana lombara iradinata pe membrul inferior stang. In urma investigatiei RMN, am constatat ca exista o mica hernie de disc responsabila pentru simptomatologie. Am produs decompresia nervilor afectati, printr-o procedura minim invaziva numita nucleopalstie”, a explicat medicul Rares Nechifor, cel care a realizat operatia la Centrele de Excelenta Ares din Capitala.

Potrivit medicului, a fost o operatie simpla, care a durat o jumatate de ora, timp in care GHEORGHE STEFAN a fost treaz. “Pacientul are nevoie de recuperare medicala si kinetoterapie, care ar putea fi incepute la doua saptamani de la operatie. Fara recuperare, exista riscul de recidiva”, a adaugat medicul.

Pe de alta parte, medicii spitalului privat Ponderas, unde GHEORGHE STEFAN a fost operat, in urma cu un an si jumatate, pentru obezitate morbida, ar vrea sa faca o evaluare a starii sanatatii pacientului.

“Pacientul Gheorghe Stefan a fost internat, in urma cu aproximativ 18 luni, in Spitalul Ponderas, si pentru alte probleme de sanatate, probleme metabolice, precum obezitate morbida si diabet zaharat tip 2. Atunci, a fost supus unei interventii la nivelului stomacului – gastric bypass pe cale laparoscopica. Pentru ca din motive independente de vointa noastra nu am putut sa ii efectuam consultatiile postoperatorii obligatorii la un an de la interventie, vom profita de acest moment pentru a monitoriza starea sanatatii acestuia”, a spus medicul Bogdan Smeu de la Spitalul Ponderas, citat de Mediafax.

Potrivit medicilor, GHEORGHE STEFAN va mai ramane internat doua-trei zile, pentru analize amanuntite specifice programului metabolic.

UPDATE 14.48: Primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, cercetat in dosarul Microsoft, a fost dus miercuri din arestul Politiei Capitalei la un spital privat, la solicitarea acestuia, pentru a i se face “INFILITRATII LA COLOANA”, potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax.

Sursele mentionate au precizat ca GHEORGHE STEFAN va ramane internat in spitalul privat, sub supraveghere, pentru a i se face procedurile medicale la coloana, iar joi va fi dus inapoi in arest.

Fostul primar de Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, a sustinut in fata procurorilor, in timpul uneia dintre audierile de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca se confrunta cu o serie de probleme medicale.

” Starea mea de sanatate e foarte grava avand dovezi de la spitalul Jilava si Rahova, culminand cu un preinfarct in arestul IGP  cand mi-am pierdut cunostinta timp de o ora, iar de cand ma aflu in stare de arest mi s-au agravat tulburarile cardiace, ademonul de prostata, spondiloza lombara si leucemia limfatica cronica descoperite la analizeze facute in arest”, a spus GHEORGHE STEFAN in fata procurorilor.

 Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: adevarul.ro