GHEORGHE STEFAN, confruntare cu DINU PESCARIU, la sediul DNA. UPDATE

GHEORGHE STEFAN si DINU PESCARIU au ajuns, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) acolo unde vor fi audiati de procurorii anticoruptie in cadrul dosarului MICROSOFT

UPDATE 11.50: DINU PESCARIU  a parasit sediul DNA, omul de afaceri refuzand sa faca declaratii. Potrivit ultimelor informatii, procurorii i-au pus fata in fata, intr-o confuntare directa, pe GHEORGHE STEFAN si DINU PESCARIU.

GHEORGHE STEFAN, edilul orasului Piatra Neamt aflat in AREST PREVENTIV inca de anul trecut, se afla , pentru a treia zi consecutiv la sediul DNA, unde, potrivit unor surse judiciare, formuleaza denunturi pe banda rulanta impotriva celorlalti inculpati din dosarul in care el insusi este acuzat. GHEORGHE STEFAN isi doreste schimbarea masurii preventive intr-una mai blanda, AREST la DOMICILIU sau CONTROL JUDICIAR.

CITESTE SI: DORIN COCOS, AREST la DOMICILIU in dosarul MICROSOFT. GHEORGHE STEFAN ramane in AREST PREVENTIV 

Potrivit unor surse judiciare, GHEORGHE STEFAN a recunoscut faptele de care este acuzat si a dat o declaratie in care a aratat cum au fost folositi banii primiti ca MITA. GHEORGHE STEFAN este in AREST PREVENTIV din 29 octombrie 2014, in dosarul MICROSOFT, in care este acuzat de trafic de influenta si SPALARE de BANI.

Instanta suprema a decis, luni, prelungirea masurii ARESTULUI PREVENTIV pentru GHEORGHE STEFAN pe o perioada de 30 zile, incepand cu 26 februarie pana la 27 martie, la cererea procurorilor DNA, hotarare care poate fi contestata tot la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

GHEORGHE STEFAN nu este la prima incercare de a iesi din ARESTUL PREVENTIV, avocatii primarului nemtean prezentand, in ultima perioada, procurorilor o serie de documente care sa ateste starea medicala precara a clientului lor.

CITESTE SI: DORIN COCOS si GHEORGHE STEFAN sunt audiati la sediul DNA in dosarul MICROSOFT. UPDATE

DINU PESCARIU a venit la sediul DNA pentru a da cateva lamuriri suplimentare legate de denuntul facut impotriva ELENEI UDREA, fostul jucator de tenis in prezent om de afaceri fiind printre putinii anchetati din dosarul MICROSOFT care se afla in libertate.

Sursa foto: realitatea.net