GHEORGHE STEFAN A IESIT DIN AREST dupa 6 luni: ”JUSTITIA a fost CORECTA, nu am ce sa le REPROSEZ” UPDATE

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, supranumit Pinalti, va afla miercuri daca scapa de ARESTUL PREVENTIV si va fi supus unei masuri judiciare mai blande precum ARESTUL la DOMICILIU sau CONTROLUL JUDICIAR.

UPDATE 20:54: GHEORGHE STEFAN a iesit in AREST dupa 6 luni. La iesire el a declarat ca ”justitia a fost corecta” in cazul lui si nu are ce sa le reproseze procurorilor. Tot el a mai declarat ca nu are dusmanie pe nimeni si are un sigur regret, ca a avut incredere in oameni. 

UPDATE 18.59: Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia DNA la decizia din 7 aprilie cand s-a dispus arestarea la domiciliu a lui GHEORGHE STEFAN. Astfel, acesta va fi plasat in arrest la domiciliu, el urmand ca miercuri seara sa paraseasca Penitenciatrul Rahova, unde a fost mutat din Arestul Central al Politiei Capitalei.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au contestat hotararea magistratilor, luata saptamana trecuta, si in urma careia  GHEORGHE STEFAN ar urma sa fie plasat in AREST la DOMICILIU.

CITESTE SI: GHEORGHE STEFAN, plasat in AREST LA DOMICILIU

Fostul edil a fost ARESTAT PREVENTIV, inca de anul trecut, in DOSARUL MICROSOFT, alaturi de omul de afaceri DORIN COCOS, fostul ministru al Comunicatiilor, GABRIEL SANDU si alte persoane.

CITESTE SI: GHEORGHE STEFAN si-a dat DEMISIA din functia de PRIMAR al municipiului Piatra Neamt 

In acest dosar, GHEORGHE STEFAN este acuzat este TRAFIC de INFLUENTA si SPALARE de BANI. Fostul primar din Piatra Neamt si-a recunoscut partial faptele. GHEORGHE STEFAN a renuntat la toate functiile publice pe care le-a detinut pana sa fie trimis in judecata.

Sursa foto: adevarul.ro