GHEORGHE STEFAN va fi ELIBERAT CONDITIONAT! DECIZIA este DEFINITIVA

Fostul primar al orasului Piatra Neamt Gheorghe Stefan va fi eliberat conditionat dupa ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de detentie la care a fost condamnat pentru fapte de coruptie, a decis, miercuri, definitiv, Tribunalul Prahova, informeaza Agerpres.

Gheorghe Stefan a plans miercuri in fata judecatorilor in momentul in care i s-a dat cuvantul, el spunand ca regreta faptele pentru care a fost condamnat, potrivit News.ro.

Magistratii Judecatoriei Ploiesti admisesera, in prim ainstanta, propunerea de liberare conditionata formulata de Comisia de Propuneri din cadrul Penitenciarului Ploiesti in privinta fostului primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, sustinand ca acesta s-a indreptat si se poate reintegra in societate.

Gheorghe Stefan a primit o pedeapsa de 1.278 de zile de detentie, din care a executat 297de zile la care se adauga 235 de zile de arest preventiv si 13 zile considerate ca executate ca urmare a muncii prestate.

El ar fi trebuit sa se elibereze din inchisoare la data de 11 august 2019 daca ar executa integral pedeapsa. Decizia pronuntata de Judecatoria Ploiesti luna trecuta a fost contestata de procurori.

Sursa foto: realitatea