Gheorghe Tadici, suparat pe Alexandru Dedu: Sunt pregatit sa demisionez

Gheorghe Tadici e gata sa demisioneze de la echipa nationala, la doar doua zile dupa ce presedinte al Federatiei Romane de Handbal a devenit Alexandru Dedu.

Desi declara ca a luat decizia de a pleca de la echipa nationala, inca de acum doua saptamani, adica inainte de venirea lui Dedu in fruntea Federatiei, Tadici pare, mai degraba, deranjat de una dintre declaratiile noile sef al handbalului romanesc, care marturisea  ca isi doreste un alt selectioner.

“Va declar in premiera ca imi doresc sa ma retrag de la Natioanala Romaniei. Este o decizie pe care am discutat-o cu staful meu si cu domnul Gatu acum douasprezece zile. Mai stau vreo doua trei zile, asa am convenit si cu actualul presedinte Dedu. Vreau sa vad si strategia lor, dar in proportie de 95% ma retrag si vreau sa se inteleaga bine ca nu sunt nici demis, nu sunt nici dat afara. Eu am contract in derulare pana in 2016.

Citeste si: Alexandru Dedu, noul presedinte al Federatiei Romane de Handbal

Nu am nevoie, asa cum nu am avut nici pana acum, nu revendic nici banii care nu mi s-au dat, nici 10 la suta, nici 15 la suta din urma. Nu am facut-o pentru bani si, ca atare, orice reducere de activitate la orice nivel este spre binele meu, pentru ca am si eu nevoie de mai multa liniste. N-am niciun fel de regrete, absolut de niciun fel. Important este ca, echipa nationala sa isi urmeze trendul, respectiv obiectivul final de calificare la Olimpiada”, a declarat Gheroghe Tadici pentru Salajeanul TV.