FACI PARIU CA NU STIAI? GHICI CE ALEG FEMEILE IN LOCUL SEXULUI

Sexul este important pentru relatia de cuplu, pentru ca va apropie din punct de vedere fizic si emotional, pentru ca este o descatusare si o satisfacere a unei nevoi fizice. si totusi, se pare ca femeile aleg sa isi faca alte pofte, in locul relatiilor intime. Afla despre ce este vorba!

Dupa o zi sau o saptamana obositoare la serviciu, cand in sfarsit prinzi cateva momente in care sa respiri si sa te duci acasa linistita, fix la sex nu iti mai sta capul.

Potrivit unui studiu efectuat de curand, femeile mai degraba si-ar satisface poftele “vinovate” (pofte sau placeri de care se bucura, insa pe care nu le satisfac mereu) in loc sa-si satisfaca nevoile sexuale – singure sau cu partenerii lor.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: EFECTELE NEGATIVE ALE MASTURBARII

Diferenta dintre pofte vinovate si sex consta in preferintele fiecareia: doar 6% dintre femeile din lume vad sexul ca pe o placere vinovata. Iar 71% dintre femei se rasfata cel putin o data pe saptamana cu o astfel de placere vinovata, insa cercetarea a aratat ca mai degraba ele ar alege mancarea si dulciurile in locul activitatilor sexuale. Din preferinte, pe primele locuri au iesit ciocolata si junk food.

De ce nu este sexul o placere vinovata pentru femei
Pe de o parte, faptul ca femeile nu au numarat sexul printre preferintele lor ca placeri vinovate poate insemna ca sexul nu mai inseamna pentru ele o metoda de relaxare, ci mai degraba ca o obligatie fata de partener.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: TARA in care FEMEILE platesc orice cu SEX

De vina este programul foarte plin al doamnelor si domnisoarelor, care nu mai reusesc sa-si faca timp pentru viata intima si pentru propriul corp. Un alt motiv este ca este mult mai usor sa scapi de tensiune mancand ceva ce iti face placere cand esti deja obosita, decat sa te pregatesti pentru o partida de amor.

Pe de alta parte, spun specialistii, sexul poate ca nu este considerat o placere vinovata, ci pur si simplu o placere, pentru ca o femeie independenta, ajunsa la maturitate, nu mai simte ca sexul ar fi ceva de care s-ar bucura doar intr-un anumit moment si nu ar trebui sa se simta vinovata de aceasta placere.

Sursa www.unica.ro