GHID pentru promovarea respectarii principiului EGALITATII DE SANSE, gen si nediscriminare

Un GHID pentru promovarea respectarii principiului EGALITATII DE SANSE, gen si nediscriminare a fost lansat in cadrul proiectului “Sanse egale in comunitatea noastra”, derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, materialul cuprinde informatii de baza din domenii precum excluziunea sociala, legislatia care promoveaza principiul EGALITATII DE SANSE si gen, cadrul institutional din tara noastra referitor la acest domeniu, precum si o sectiune care prezinta obligatiile si avanatajele celor care doresc sa promoveze principiul egalitatii pe piata muncii din Romania.

Citeste si: DGASPC Sector 6 lanseaza Ghidul ”Sansa la angajare”

Destinat angajatorilor, profesionistilor din domeniul social, dar si celor care doresc sa se familiarizeze cu problematica excluziunii sociale, ghidul a fost tiparit intr-un titraj de 200 de exemplare si diseminat la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov.

Proiectul “Sanse egale in comunitatea noastra” este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordata din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Citeste si: DGASPC Sector 6 selecteaza participantii la cursul de MEDIATOR SOCIAL

Proiectul se adreseaza categoriilor sociale defavorizate precum  persoane cu dizabilitati, cetateni de etnie roma sau tineri care au implinit 18 ani si parasesc sistemul de protectie al statului, oferind diplome de calificare in specializarile de lucrator in comert, legator manual, peisagist-floricultor, confectioner asamblor articole textile si mercantizor.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6