Ghidul alegerii celui mai potrivit buchet de flori de la Florăria Rosalia

Alegerea unui buchet de flori pentru persoana iubita reprezinta o sarcina placuta si interesanta. Daca intentionezi sa uimesti placut pe cineva drag, o florarie Iasi te poate ajuta sa o faci cu gust si rationament.

Cand vrei sa plasezi o comanda de livrare flori Iasi, pentru inceput este cazul sa studiezi un pic semnificatia florilor si sa afli ce fel de flori vrei sa daruiesti persoanei respective.

In continuare iti oferim un ghid pentru alegerea buchetului floral potrivit.

Persoana careia ii sunt destinate florile este o fire care se bucura de traditiile onorate de timp sau este mai degraba un aventurier iubitor de distractie, care savureaza surprizele? Este o romantica care iubeste trandafirii traditionali? Iubeste pamantul si natura?

  1. Flori pentru sotie sau iubita pe termen lung

Aceste flori le daruiesti de obicei daca aveti o relatie pe termen lung. Trandafirii rosii, cunoscuti si sub numele de florile iubirii sunt atragatoare, dar totodata clasice si elegante. Trandafirii rosii fac un buchet uimitor si dezvaluie o dragoste intensa si romantica.

Daca vrei un pic de schimbare poti incerca o culoare noua, cum ar fi portocaliul. Sau ai putea sa ramai cu culoarea rosie si sa alegi o alta floare. Lalelele rosii sunt o alegere frumoasa si sofisticata. Se spune ca centrul negru catifelat al lalelei seamana cu inima unui iubit, intunecata de caldura pasiunii.

Aceste flori minunate reprezinta prosperitate. Poti alege crini roz, albi sau de alta culoare in dependenta de preferintele destinatarei.

Bujorii au un mare coeficient de romantism si sunt considerati un semn al norocului si al unei casnicii fericite.

  1. Cadou in forma de flori pentru o persoana cu care nu esti in relatie, dar iti place mult

Cea mai bun alegere in acest caz este un buchet mixt. Trandafirii portocalii semnifica dorinta, iar un amestec de trandafiri portocalii, piersici si albi ar fi un cadou rafinat si frumos.

In mod similar, o orhidee face un cadou minunat, neasteptat si exotic. Nu va avea nicio indoiala ca tu crezi ca ea este speciala.

  1. Flori pentru o colega (sau pentru prima intalnire)

La fel cum rosu inseamna romantism, galbenul reflecta caldura si dorinta de a te bucura de compania altei persoane, razand de aceleasi glume si impartasind interese similare. Trandafirii galbeni sau lalelele fac buchete superbe si transmit un mesaj de bucurie si veselie.

Freziile si hortensiile sunt simboluri puternice ale inocentei si ale prieteniei si vor face un cadou unic pe care prietenul tau si-l va aminti cu siguranta. Multe femei adora farmecul proaspat al unei frezii – o floare deosebit de parfumata.

Aceste orientari functioneaza si pentru o prima intalnire.

  1. Flori pentru rude de sex feminin

Pentru mama, sora sau alta ruda de gen feminin alegerea perfecta o reprezinta minirozele. Asta pentru ca sunt un simbol al iubirii materne.

In plus, acestia exprima recunostinta, apreciere si admiratie. Florile roz vor arata cat de mult iti pasa. O combinatie de alb si roz va fi unul extrem de simbolistic.

Floraria Rosalia iti ofera flori pentru toate gusturile, chiar si cele mai extravagante. Alege una dintre ele si ofera cuiva motive de zambete si o dispozitie extraordinara!