GHITA, ATAC la adresa lui ILIESCU: Nu se poate abtine! Cred ca a facut un RAU lui DRAGNEA

SEBASTIAN GHITA a lansat un ATAC INCREDIBIL la adresa lui ION ILIESCU. GHITA a spus miercuri ca ILIESCU este un “nostalgic al Moscovei” care face rau PSD-ului, informeaza B1 TV.

GHITA a explicat ca “ION ILIESCU nu se abtine si nu poate lasa societatea in pace. Cred ca a facut un rau lui DRAGNEA care azi e propusul lui ILIESCU. E prima oara cand ILIESCU vine din nou la PSD dupa ce l-am enervat cu declaratiile mele. Azi a venit din nou. Un om la 80 de ani care nu are copii, care nu are pentru ce sa lupte, care n-are ce sa ne mai invete, ne spune cum sa ne conducem viata”.

CITESTE SI: DRAGNEA, noul PRESEDINTE INTERIMAR al PSD. DRAGNEA: PSD este un partid unit catre poate trece peste probleme mai mici sau mai mari. UPDATE 

In acelasi timp, omul de afaceri a precizat ca presedintele de onoare al PSD ” trebuia sa se abtina. Daca era intelep si daca nu avea interese sa il ingroape pe DRAGNEA si pe partid, ILIESCU nu deschidea gura. Venea si spunea – il votez pe nimeni”.

“Asta e ce nu imi place. Asta e motivul pt care am plecat din PSD. Cred ca azi, fara sa contest din meritele lui DRAGNEA, a lupta pt GEOANA, PONTA, NASTASE, in toate alegerile prezidentiale a fost un factor cheie, si la referendum, si am pierdut”, a spus GHITA.

 CITESTE SI: PLUMB, dupa ce a PIERDUT sefia PSD: Partidul a iesit INTARIT in jurul celui mai bun premier

Omul de afaceri nu a negat abilitatile lui DRAGNEA, si anume ca “a fost un bun organizator, de aceea colegii l-au apreciat”, insa “sa il vad pe ILIESCU ca il propune e ceva de neinteles. E batran, dar se baga. Azi ne-a propus presedintele celui mai mare partid”.

Sursa foto rtv