Ghita Ciobanul, criticat de fani pentru fotografiile facute cu Victor Ponta

Prietenii de pe Facebook i-au scris mai multe mesaje critice lui Ghita Ciobanul, indragitul personaj din seria de reclame realizata pentru o companie de telefonie mobila. Vestitul cioban le-a raspuns celor care s-au suparat pe el dupa ce s-a fotografiat cu premierul Victor Ponta de Craciun, explicand ca poarta locuintei sale din Jina este deschisa pentru toata lumea si adaugand ca el nu face politica.

“Dragi pretini care v-ati suparat pe mine, io nu fac politica, la mine vine multa lume si am poarta deschisa tuturor. Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii. Imi pare rau ca sunteti nacajiti pe mine. Va astept pa toti la Jina!”, a scris pe Facebook Ghita Ciobanul.

Mai multi fani ai lui Victor Ponta s-au aratat deranjati de fotografiile facute de Ghita Ciobanul cu premierul Victor Ponta, fanii atentionandu-l ca „pierde teren”.

„Ghita, cu poza aceasta tocmai ai redus numarul prietenilor cu 80%“, i-a transmis Adi Mihalcea.

Un alt prieten ii scrie: “Cu omul acesta care a vandut tara si otraveste apele si pamantul iti faci poze? Stii că nu vei mai putea paste oile acolo unde se exploatează gaze de sist, ca va fi otravit totul? Te credeam om serios!”, i-a scris Orlando Balas. 

Oana Cindea i-a scris: “Ai grija la oi ca ti-o intrat lupu in casa!”. 

Un alt prieten virtual, Laurentiu Vasilescu, i-a scris: „Gata, nu te mai admir. Cu oameni din astia umbli?“.

Altii, mai putin acizi cu personajul favorit,si-au indreptat sagetile catre Ponta. „Da-l afara, Ghita, nu te onoreaza“, l-a sfatuit un alt utilizator al retelei de socializare, iar un altul i-a explicat de ce nu a apreciat fotografia. „Ghita, sincer iti spun, ti-as fi dat like, daca nu era si domnul ala cu ochelari in stanga ta…“, i-a scris admiratorul, vizibil dezamagit. 

„Nu imi place politica, sunt neutru, dar sa te folosesti de un om doar pentru ca are mii de prieteni in lista mi se pare o nesimtire. Iar pentru Ghita Ciobanul, sa iti fie rusine, pentru ca Vodafone-ul te-a ridicat si te-a scos din nimicul in care erai si acum ai dat cu bata in balta. Consider ca s-a terminat cu hazul tau, ai pierdut cam tot acum“, i-a scris Cristian Vladuta lui Ghita.

Ghita Ciobanul s-a fotografiat de Sarbatori atat cu familia premierului Victor Ponta, cat si cu cea a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin.