Ghita Ciobanul e afacerist. Si-a deschis magazin la Bucuresti!

Ghita Ciobanul e de astazi om de afaceri! A invatat repede ca popularitatea iti vinde marfa si iti aduce bani!Personajul din reclame a reusit datorita celebritatii sa isi deschida un magazin in buricul Bucurestiului.

Gheorghe Danuletiu, alias Ghita Ciobanul, profita din plin de statutul de vedeta pe care i l-a oferit o companie de telefonie mobila. Cunoscutul cioban si-a deschis un magazin in interiorul Pietei Progresul din Bucuresti. La eveniment, o mana de copii institutionalizati au emotionat audienta interpretari de colinde.

Ghita a fost, la randul sau, extrem de emotionat, la inaugurarea primei sale afaceri. Oamenii vor putea cumpara de la standul lui Ghita, doar produse facuta de mana acestuia la stana. Preturile nu sunt deloc piperate, daca ne gandim ca este vorba de produse fara E-uri si coloranti sintetici.

Astfel , 1 kilogram de telemea de vaca te costa la Ghita Ciobanu 17 lei, in timp ce acelasi produs dar din lapte de oaie costa 25 lei. Delicatese, ca sorici, slanina sau jumari se pot gasi la preturi cuprinse intre 28 si 30 lei per kilogram.