GHITA CIOBANUL, in depresie! Ce a patit baciul de la Jina

GHITA CIOBANUL a trecut la finele saptamanii trecute printr-un adevarat COSMAR! Duminica noaptea, la stana sa de la munte, un urs infometat a facut prapad printre oi. 

Un urs, cat un munte de mare si foarte infometat, a coborat din munti direct printre mioarele sale. Din pacate, pana sa il puna pe fuga cainii, a reusit sa omoare patru oi, a povestit cunoscutul cioban pentru cancan.ro.

Citeste si: SCANDAL la ANTENA 1. Nea Marin, vinovatul de serviciu

Ghita Ciobanul a ramas fara patru mioare, dupa atacul sangeros care a avut loc la stana sa. Acum el face naveta zi de zi, ca sa vada cu ochii ce se petrece cu oitele sale.

Cum afacerea familiei se dezvolta din ce in ce mai mult, Ghita Ciobanul munceste din greu. Pleaca dimineata si se intoarce seara. Ca orice om, si el are planuri de vacant.

“Aici am treaba, plec dimineata si ma intorc seara. Sunt mereu cu treaba, altceva ce poti sa faci! In vacanta mai pe la toamna, pana atunci muncim. In tara vrem sa mergem, la mare, ca avem o tara prea frumoasa. Este primul an in care va merge la mare fata mea”, a mai spus ciobanul