GHITA, raspuns pentru BASESCU: Declaratiile despre contractele EADS, mai degraba POLITICE

SEBASTIAN GHITA i-a transmis un raspuns presedintelui TRAIAN BASESCU, dupa ce acesta a deschis, luni dupa-amiaza, subiectul contractelor cu EADS. Deputatul PSD  opineaza ca declaratiile facute de presedinte „sunt mai mult politice“.

„Ghita a avut multe contracte cu EADS, nu are vreo ingrijorare?“, a intrebat presedintele Basescu, dupa ce reporterul Romania TV i-a adresat o intrebare.

Citeste si: Dosarul lui SEBASTIAN GHITA, in care este acuzat de santaj de fostul director al AMPOSDRU, mutat la Parchetul instantei supreme

Declaratia presedintelui intervine in contextul in care, in prezent, procurorii DNA au in vedere trei contracte privind inchirierea unor licente IT, in perioada 2001-2013, dar si un contract incheiat intre EADS si Ministerul de Interne.

Citeste si: VIDEO. Inregistrarea discutiei dintre Basescu, Ponta si Petrescu: Unde ati studiat? La Harvard, la Oxford?

„Declaratiile presedintelui Basescu consider ca sunt mai mult politice. Nu doresc sa-l supar sau sa polemizez cu presedintele Romaniei. Niciodata, din 1997 si pana azi, nici eu, nici vreuna din firmele in care am fost implicat, nu au avut vreo legatura directa sau indirecta, in Romania sau in alta tara, cu concernul EADS sau cu vreuna din filialele sale. Sunt convins ca presedintele Basescu are si alte informatii decat cele provenind de la structurile statului, iar uneori acestea se dovedesc a fi doar simple inventii“, a declarat SEBASTIAN GHITA  pentru dcnews.ro.

Sursa foto: adevarul.ro