Giani Kiriță despre băutele pe care le făcea la Dinamo!

În perioada în care era jucător, Giani Kirita era un model pe teren, dar știa să se și distreze după meciurile importante! Giani Kiriță este un tip vocal la Exatlon și, cum era de așteptat, se comportă că un adevărat lider al echipei “Faimoșilor”!

La fel cum o făcea și în perioada în care era căpitan la Dinamo și se detașa pe teren, dar și în momentele de distracție! O dovadă în acest sens o reprezintă și o declarație mai veche de-a fostului jucător în care dezvăluia despre modul în care se sărbătorea victoriile!

Citește și: SCANDAL MONSTRU LA EXATLON. SE SOLICITĂ ELIMINAREA DE URGENȚĂ A LUI GIANI KIRIȚĂ

Anul trecut, după ce doi jucători importanți ai “câinilor” au fugit din cantomanent și s-au îmbătat prin cluburi, Giani Kirita a răbufnit și i-a atacat dur pe principalii petrecăreți! Mai mult, a vorbit și despre ieșirile lui din perioada în care era fotbalist.

“Din păcate, sunt jucători care n-au câștigat nimic în viață lor, nici măcar o toartă de la o cupa și fac lucruri pe care le-ar face eventual jucători care au trofee. Sunt inconștienți. Eu, niciodată nu am băut înainte de meci, ci doar după victorii importante cu Steaua sau cu Rapid. Și atunci fie mergeam într-o discotecă, fie mergeam la restaurant, dar toți! Ne distrăm și asta era! Însă, niciodată nu am făcut scandal, să ne știe o țară întreagă! Era totul între noi! Eram oameni, mai gustăm un păhărel, dar în discreție”, a dezvăluit “faimosul” Giani Kirita despre bețiile pe care le făcea la Dinamo!

Sursă foto: wowbiz