Giani Kiriță este “leșinat” după o asistentă de televiziune! Însă, aceasta nu-i împărtășește sentimentele

Giani Kiriță a dezvăluit faptul că a făcut o pasiune nebună pentru o  cunoscută asistentă de televiziune care, din păcate pentru el, nu-i împărtășește sentimentele. Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat și au dezvăluit de cine s-a îndrăgostit nebunește fostul jucător de fotbal.

De mai bine de doi ani, Giani Kiriță este îndrăgostit până peste cap de o cunoscută tânără din showbiz-ul autohton. Sursele cancan.ro au relatat faptul că fostul mijlocaș al echipei Dinamo a dezvoltat o pasiune de-a dreptul nebună pentru Flavia Mihasan, colega de platou a mult mai celebrilor Răzvan Simion și Dani Oțil.

Citește și: UN NOU SCANDAL LA EXATLON CU NELIPSITUL GIANI KIRIȚĂ ÎN PRIM PLAN: ÎN SCÂNDURI CU TINE, FEMEIA-BĂRBAT

Vedeta de care s-a îndrăgostit nebunește Giani Kiriță este una dintre cele mai dorite femei din România. De curând, Flavia s-a iubit, pentru o scurtă perioadă de timp, cu craiul de Dorobanți, Codin Maticiuc.

Giani Kiriță s-a confesat coechipierilor de la Exatlon

Nu mică i-a fost mirarea lui Kiriță când a aflat că Valentin Drăghia este bun prieten cu Flavia! Cătălin Cazacu a fost cel care a pus punctul pe I. „Giani sufera de ani buni dupa o fata si acum a aflat ca este cea mai buna prietena a lui Valentin. A primit și vestea că este singură de ceva vreme” a spus Cătălin „Giani este îndrăgostit și mă bucur că o cunosc foarte bine”, a spus Valentin, în secțiunea de mărturii Exatlon.

Citește și: SCANDAL MONSTRU LA EXATLON. SE SOLICITĂ ELIMINAREA DE URGENȚĂ A LUI GIANI KIRIȚĂ

Sursa foto: captura video