GICA HAGI a fost dat de gol de un jucator de la VIITORUL

Jucatorul salvadorian Nelson Bonilla a declarat presei din tara sa natala ca Gheorghe Hagi este antrenorul echipei FC Viitorul de patru etape, desi fostul capitan al reprezentativei Romaniei a anuntat abia vineri ca a devenit manager tehnic al formatiei pe care o patroneaza.

“Ma inteleg bine cu Hagi, care este antrenorul echipei de patru etape. Stie limba spaniola si m-a invatat multe lucruri. Este foarte exigent si vrea intotdeauna sa castige. Ma intreaba cum imi merge cu invatarea limbii romane”, a afirmat Bonilla, pentru La Prensa Grafica, fotbalistul adaugand ca isi doreste foarte mult sa revina la echipa nationala.

CITESTE SI: GICA HAGI este noul manager tehnic al formatiei FC VIITORUL 

Atacantul Nelson Bonilla, 23 de ani, ultima data gruparea Alianza din Salvador, a semnat, in aceasta vara, un contract pe un sezon cu FC Viitorul.

Fostul capitan al nationalei Gheorghe Hagi a devenit managerul tehnic al echipei FC Viitorul, a anuntat, vineri, Academia Hagi pe pagina sa de Facebook. “Echipa are nevoie de mine, e momentul sa ma implic”, a declarat Hagi.

CITESTE SI: GICA HAGI: Revin in antrenorat pentru ca vreau sa creez un proiect de succes in urmatorii 5 ani 

FC Viitorul a obtinut, sambata, primul succes in Liga I in acest sezon, invingand, pe teren propriu, pe Ceahlaul, cu scorul de 2-0. Echipa lui Hagi este pe locul 14 cu sase puncte, dupa sapte etape.

Sursa foto: sport.ro