GICA HAGI a inceput CURATENIA de PRIMAVARA la VIITORUL

Suparat de parcursul echipei sale, ramasa fara victorie in ultimele sapte partide, GICA HAGI incepe sa se tina de cuvant si va alcatui la VIITORUL CONSTANTA o formatie alcatuita doar din fotbalisti tineri. Patronul clubului de la malul marii a anuntat ca va da afara toti jucatorii de peste 30 de ani, intrucat din noul sezon vrea sa mizeze doar pe tineri dornici de performanta, informeaza presa sportiva.

“Cu siguranta din vara nu mai mergem cu jucatorii de peste 30 de ani. Aceasta este decizia pe care am luat-o”, a spus GICA HAGI, vineri, intr-o conferinta de presa. Primul nume plecat de la VIITORUL CONSTANTA este fostul stelist BANEL NICOLITA, care si-a reziliat deja contractul.

De asemenea, GICA HAGI a mai spus ca portarul brazilian PECANHA nu va mai apara niciun minut pana la finalul acestui sezon, locul sau urmand a fi luat de Tordai (17 ani). Pe lista jucatorilor ce vor pleca de la VIITORUL CONSTANTA se mai afla IOAN FILIP, cel care a dezamagit crunt in acest an, si FLORIN CERNAT, care in ultima perioada a fost mai mult accidentat.

VIITORUL CONSTANTA ocupa locul 5 in Liga 1, la 11 puncte in spatele liderului Astra Giurgiu, cele doua formatii urmand sa se intalneasca sambata, pe arena de la Ovidiu, in prima etapa a returului din play-off-ul Ligii I.

Sursa foto: sport