GICA HAGI a oferit un interviu celor de la FIFA: Trebuia sa castig BALONUL de AUR

GICA HAGI a marturisit in cadrul unui amplu interviu acordat celor de la FIFA ca marele regret al carierei sale este ratarea BALONULUI de AUR in 1994.

“Regele”  GICA HAGI a declarat  ca a fost cel mai bun jucator de la turneul final al  CUPEI MONDIALE din Statele Unite, insa a ratat trofeul deoarece nationala ROMANIEI nu a reusit sa se califice in semifinalele competitiei.

CITESTE SI: GICA HAGI refuza postul de SELECTIONER: Am treaba la FC VIITORUL 

“BALONUL de AUR e cel mai mare regret. Trebuia sa-l castig in 1994. Nu exista niciun dubiu in mintea mea ca am fost cel mai bun jucator de la CUPA MONDIALA din 1994, dar, din pacate pentru mine, ROMANIA a pierdut in sferturi si asta poate m-a costat BALONUL de AUR. Stiu ca eram la apogeul carierei mele si ca am fost foarte aproape sa-l obtin. Nu a fost sa fie insa”, a declarat GHEORGHE HAGI.

Bulgarul Hristo Stoichkov a castigat BALONUL de AUR in 1994, podiumul fiind completat de italienii Roberto Baggio si Paolo Maldini.  GHEORGHE HAGI a fost al patrulea in clasament, la egalitate cu suedezul Brolin si peste nume uriase ale fotbalului mondial, ca Jurgen Klinsmann, Jari Litmanen, Marcel Desailly, Franco Baresi sau Michael Laudrup. 

CITESTE SI: La multi ani, Gica Hagi! FC Steaua ii ofera lui Hagi un tricou semnat de toti jucatorii 

Sursa foto: sport.ro