GICA HAGI a refuzat oferta lui GIGI BECALI. “REGELE” vrea sa antreneze in strainatate

LAURENTIU REGHECAMPF a plecat de la STEAUA BUCURESTI, tehnicianul semnand un contract valabil pe doua sezoane cu arabii de la AL-HILAL, iar GIGI BECALI a incercat sa-l convinga pe nasul GICA HAGI sa revina pe banca tehnica a gruparii din Ghencea, insa acesta din urma l-a REFUZAT, informeaza Gazeta Sporturilor.

GICA HAGI a refuzat oferta primita din partea lui GIGI BECALI de a reveni la carma STELEI, acesta spunandu-i latifundiarului din Pipera ca isi doreste sa antreneze in strainatate.

In aceste conditii, GIGI BECALI si apropiatii sai studiaza o serie de nume de antrenori pentru a selecta cel mai potrivit nume pentru STEAUA BUCURESTI, campioana Romaniei. Potrivit sursei citate, Cosmin Olaroiu si Dan Petrescu sunt doua variante care au picat din start deoarece este cunoscut faptul ca sunt niste tehnicieni scumpi.

Citeste si: FINALA CUPA ROMANIEI: Laurentiu Reghecampf a recunoscut: Am SEMNAT! 

Astfel s-a ajuns la numele lui MIHAI TEJA, fostul secund al STELEI in perioada 2007-2010, in prezent antrenorul formatiei Universitatea Cluj. Tanarul antrenor a reusit sa salveze de la RETROGRADARE “Sepcile Rosii”, sub comanda sa ardelenii reusind o serie de partide foarte bune si si-au asigurat astfel o vara linistita.

In varsta de 35 de ani, Mihai Teja a fost antrenor secund la Steaua in perioada 2007-2010. A mai lucrat ca asistent la Dinamo, FC Vaslui, Steaua, Astra, Petrolul, Standard si “U” Cluj. In octombrie 2013, Teja a fost instalat pentru prima oara in functia de antrenor principal, la “U” Cluj, echipa aflata in acel moment in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Citeste si: REGHECAMPF a SEMNAT sambata dimineata cu “Real Madridul Asiei”. SALARIUL este FABULOUS

MIHAI TEJA mai are si atuul ca, fiind la inceput de cariera ca principal, nu ar avea foarte mari pretentii salariale.

Sursa foto: sport.ro