Gica Hagi, decizie RADICALA dupa angajarea lui Gigi Becali

De cand a inceput munca, GIGI BECALI se bucura de “libertate” la ACADEMIA lui GICA HAGI. Totusi, “Regele” a fost nevoit sa ia o decizie radicala de cand finul sau a venit sa munceasca pentru el.

Astfel, GICA HAGI a decis sa inchida portile bazei de pregatire de la Ovidiu, dar si sa inalte gardurile care imprejmuiesc ACADEMIA DE FOTBAL, informeaza rtv.net. In plus, accesul in incinta bazei a fost restrictionat. Nici macar parintii tinerilor nu mai pot intra. Motivul? GIGI BECALI sa nu fie filmat sau fotografiat in timp ce munceste.

Citeste si: GIGI BECALI A FOST FACUT PRAF IN PRESA DE PESTE OCEAN

GIGI BECALI si-a incheiat prima zi de munca, luni, in jurul orei 15:30. El a fost transportat la Penitenciarul Poarta Alba, alaturi de ceilalti 23 de detinuti.

GIGI BECALI si-a inceput munca, luni, in localitatea constanteana Ovidiu, acolo unde este situata ACADEMIA lui GICA HAGI, informeaza Ziare.com. Finantatorul STELEI si-a luat in primire un birou amenajat special pentru el inca de acum cateva luni.

“Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede ca numai dansii pot oferi detalii despre detinuti”, a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al ACADEMIEI HAGI, potrivit sursei citate.

Citeste si: GIGI BECALI VA PUTEA SA STEA ACASA PENTRU 24 DE ORE

GIGI BECALI se afla incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, acolo unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. 

Sursa foto: romaniatv.net