Gica Hagi este gata sa revina in iarba: Sunt pregatit sa antrenez din nou. Sunt mai bun ca inainte!

Gheorghe Hagi a renuntat la cariera de antrenor in urma cu cativa ani dupa experientele mai putin reusite de la echipa nationala, Steaua si Galatasaray. “Regele” a preferat sa construiasca, in liniste, proiectul Viitorul Constanta si sa se ocupe de afacerile personale, insa acum este mai hotarat ca niciodata sa revina in iarba.

Hagi a recunoscut ca este pregatit sa preia o echipa de la zero, dar numai daca este vorba de un proiect solid, similar cu cel pe care l-a realizat el cu Academia de Fotbal si cu formatia pe care o patroneaza in Liga I. Fostul capitan al tricolorilor este convins ca este mai bun, mai matur si ca va avea mai mult succes de aceasta data, informeaza postul de televiziune Dolce Sport.

“Galata m-a invitat la meciul cu Fener sa dau lovitura de start. Au facut o campanie cu legendele si jucatorii mari care au castigat Cupa UEFA. Pe mine m-au ales la acest derby cu semnificatie deosebita. Am petrecut 7 ani extraordinari acolo. M-as intoarce cu placere ca antrenor la Galatasaray. Nu pot sa uit perioada pe care am petrecut-o acolo, intr-o zi o sa ma intorc”, a spus Hagi la Dolce.

Citeste si: Gica Hagi va da lovitura de incepere la derbyul Galatasaray – Fenerbahce

“Eu vreau sa antrenez, nu ca presedinte sau altceva. Am fost la meci si cu Chelsea, am stat cu presedintele, am vorbit. Mai merg pe acolo, mai vad meciurile, mai mancam la Istanbul, se mananca bine acolo. Degeaba imi doresc eu, daca oferta nu vine. A fost o oferta pe care am refuzat-o.

Nu mai pot sa iau echipele de pe drum. Ma simt pregatit sa iau un proiect solid, foarte puternic. Alegerile mele au fost gresite, am luat echipe de pe drum. Sunt sigur ca o sa-mi iasa, sunt mult mai bun decat inainte. O sa vina momentul meu, in care o sa intru din nou pe scena”, a spus Hagi la Dolce Sport.

Sursa foto: realitatea.net