Gică Hagi i-a interzis lui Ianis să se transfere la o anumită echipă! Despre ce formație e vorba

Gică Hagi a dezvăluit că își dorește ca fiul său, Ianis Hagi, să rămână în continuare la clubul scoțian Glasgow Rangers. Totodată, cel supranumit ”Regele” i-ar fi interzis urmașului său, unul dintre cei mai curtați tineri jucători din această perioadă, să se transfere la o anumită echipă.

Presa sportivă din Turcia a dezvăluit că Gică Hagi are și o formație la care nu vrea să-l vadă niciodată pe Ianis. Conform jurnaliștilor de la Fotomac, echipa la care nu va ajunge niciodată Ianis Hagi este Fenerbahce Istanbul. “Ianis Hagi, care este născut la Istabul, a primit interzis din partea tatălui său să meargă la Fenerbahce… De asemenea, Ianis este oricum fan al lui Galatasaray”, scrie Fotomac.

Gică Hagi a jucat timp de 5 ani la Galatasaray Istanbul, în perioada 1996-2001, fiind considerat o adevărată legendă de fanii gruparii Cimbom. În cele 192 de meciuri jucate pentru Galatasaray, Gică Hagi a marcat 73 de goluri, trecându-și în palmares nu mai puțin de 10 trofee, printre care Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Sursa foto: sport