Gica Hagi negociaza preluarea echipei Galatasaray

Gica Hagi se afla weekendul acesta la Istanbul unde va da lovitura de incepere la derbyul Galatasaray-Fenerbahce, iar apoi va negocia preluarea echipei din vara.

Gica Hagi nu se afla la Istanbul zilele acestea doar pentru a da lovitura de start a partidei dintre Galatasaray si Fenerbahce, el urmand sa fie si inclus in galeria “legendelor” clubului Galatasaray, iar apoi va negocia posibilitatea de a prelua echipa din vara. “Vom vorbi despre clipele frumoase pe care le-am petrecut in trecut si care, sper eu, le voi petrece in viitor la Istanbul sau in Turcia. Totul este deschis. Placerea mea cea mai mare este aceea de a antrena. Din pacate, in ultimii doi-trei ani am fost implicat in acest proiect cu Academia, dar simt ca vreau sa reintru in joc, iar de la vara ma gandesc serios sa vedem ce drum o sa iau”, a declarat Hagi la DigiSport.

Citeste si: Gica Hagi este gata sa revina in iarba: Sunt pregatit sa antrenez din nou. Sunt mai bun ca inainte! 

Sefii celor de la Galatasaray sunt decisi sa schimbe antrenorul la finalul acestui sezon dupa ce sub comanda lui Roberto Mancini echipa a ratat titlul.

Hagi a antrenat-o pe Galatasaray in doua mandate. Primul, in 2004/2005, i-a adus “Regelui” si singurul trofeu din cariera de tehnician, o Cupa a Turciei, in timp ce al doilea, din sezonul 2010/2011, s-a soldat cu o demisie rusinoasa.