GICA HAGI refuza postul de SELECTIONER: Am treaba la FC VIITORUL

Gheorghe Hagi exclude preluarea functiei de selectioner dupa plecarea lui Victor Piturca, declarand, vineri, ca nu se autopropune la echipa nationala si nu are nevoie sa fie pe nicio lista de posibili inlocuitori deoarece “interesul” lui este acum la gruparea FC Viitorul.

Intrebat daca a primit vreun telefon de la presedintele FRF, Razvan Burleanu, Hagi a raspuns: “Telefon de unde sa fi primit? Din Arabia? Poate vreau si eu acolo, nu? Glumesc. Nu, nu am cum (n.r. – sa fie sunat de conducerea FRF), e cumul de interes. Asa ca excludeti. Interes, am club. Dar sa nu mai vorbim, ca dupa aia o sa zica cineva ca nu sunt pe lista. Eu nu am nevoie de lista, nu am nevoie de CV, nu am nevoie. Nu ma autopropun. Am club. Respect pe toata lumea. Sunt cel mai bun partener al FRF pentru ca dau cei mai multi jucatori la echipele nationale. Am servit-o (n.r. – pe FRF) si o servesc in continuare asa cum trebuie”.

CITESTE SI: REGHECAMPF: Nu m-a sunat nimeni de la FRF dar oricum am un proiect de realizat la AL-HILAL 

Nici cand a fost chestionat despre o revenire a sa in viitor la conducerea primei reprezentative Gheorghe Hagi nu a dorit sa comenteze. “Hai sa nu mai vorbim impotetic, sa vorbim care e realitatea. Iar realitatea este ca eu am un club, sunt aici, nu are rost sa vorbim despre ce va fi sau ce se va intampla… pentru ca asta genereaza automat discutii si pareri. Eu am un club, tin la el, sunt angrenat aici deocamdata, sunt focusat 100 la suta aici. Dupa aceea vom vedea, daca vreodata, candva, dupa ce trec anii, se va intampla. Eu inca mai am de demonstrat, sunt la Viitorul. Mai am de construit aici lucruri si sper sa fac alegeri bune pentru ca echipei mele sa ii mearga bine”, a explicat fostul selectioner, in prezent antrenor pricipal la FC Viitorul.

CITESTE SI: Gino Iorgulescu: Olaroiu mi-a spus ca renunta la tot pentru echipa nationala a Romaniei 

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat, joi, contractul de comun acord, tehnicianul semnand un contract pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudita. Victor Piturca, in varsta de 58 de ani, se afla in functia de selectioner al Romaniei din 1 iulie 2011, el aflandu-se la al treilea mandat la prima reprezentativa.

Sursa foto: sport.ro