GICA HAGI: Revin in antrenorat pentru ca vreau sa creez un proiect de succes in urmatorii 5 ani

GHEORGHE HAGI a anuntat inca de vineri ca a luat decizia de a reveni in iarba. “Regele” a anuntat pe pagina sa personala a unei retele de socializare ca va ocupa postul de manager tehnic a formatiei pe care o patroneaza, FC VIITORUL

HAGI a sustinut o conferinta de presa, luni, in cadrul careia a dezvaluit ca s-a hotarat sa revina in antrenorat pentru a duce la capat un proiect de succes in urmatorii cinci ani. In plus, fostul mare international roman a vorbit si despre viitorul transfer al lui Cristi Manea, unul dintre pustii de succes scoliti la Academia sa, la Chelsea in schimbul sumei de 3 milioane de euro.

CITESTE SI: GICA HAGI este noul manager tehnic al formatiei FC VIITORUL 

“Echipa de seniori are in spate cea mai buna academie. Nu o zic eu, o zic cifrele. De-acum incolo am venit la echipa mare, unde vreau sa creez un proiect de succes in urmatorii cinci ani, tot asa pe spiritul meu, pe mentalitatea mea. Vreau sa fac si aici performanta, asa cum am facut la academie.

Mie nu-mi plac proiectele de azi pe maine, asa ca si la Viitorul o sa fie ceva pe termen lung. N-o sa fie usor, o sa fie greu, pentru ca trebuie sa muncesti mult, sa faci un buget. Cred ca era momentul sa vin la echipa si sper sa facem performanta. La meciurile de acasa cred ca o sa stau in continuare in tribuna, pentru ca vad meciul mai bine asa”, a declarat Gheorghe Hagi in cadrul conferintei de presa.

Si Cristi Manea si toti ceilalti au oferte foarte multe. E unul dintre jucatorii cei mai curtati, dar nu e nimic adevarat ca se va duce intr-un loc sau in altul. Depinde de el cum va juca in acest an, joaca cu noi si daca nu va juca bine, va ramane cu noi inca un an. Nu exista nici precontract in cazul lui Manea. 

CITESTE SI: El e fotbalistul roman care va semna cu Chelsea

El este curtat, depinde de el, poate sa ajunga oriunde, depinde ce va face, depinde de evolutia lui in acest an. Daca nu, va ramane cu noi. Eu cred ca in viitor o sa auziti lucruri foarte frumoase despre jucatori din academie care vor ajunge la cluburi importante. Am dat un jucator important la Roma, chiar daca a fost imprumutat, este jucator imprumutat”, a mai spus Hagi la intalnirea cu jurnalistii de astazi.

Sursa foto: sport.ro