GICA HAGI va reveni langa echipa nationala. Vezi cine spune asta!

GICA HAGI va reveni langa echipa nationala. Vezi cine spune asta!

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Gheorghe Hagi va reveni la meciurile echipei nationale, chiar daca a anuntat ca nu va mai asista din tribune la aceste intalniri atat timp cat cumnatul sau Gheorghe Popescu se afla la inchisoare.

Intrebati in timpul conferintei de presa prilejuita de prezentarea lui Viorel Moldovan ca antrenor al echipei de tineret, ce parere au despre decizia lui Gheorghe Hagi de a nu mai asista la partidele primei reprezentative, presedintele FRF, Razvan Burleanu si directorul tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, au avut reactii diferite.

Razvan Burleanu a dorit sa raspunda primul, dar apoi a afirmat ca nu comenteaza. “Vreau sa raspund eu la aceasta intrebare. Este pozitia domnului Gheorghe Hagi si nu as vrea sa o comentez absolut deloc”, a raspuns Burleanu.

Citeste si: HAGI vrea sa revina pe teren la 50 de ani

In schimb, Anghel Iordanescu este de parere ca Hagi iubeste prea mult echipa nationala ca sa stea departe de ea. “Eu sunt convins ca Gheorghe Hagi, mai devreme sau mai tarziu, se va intoarce alaturi de echipa nationala. Iubeste prea mult fotbalul, iubeste prea mult tricoul echipei nationale”, a adaugat Iordanescu.

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca atat timp cat cumnatul sau, Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor, se va afla la inchisoare, el nu va asista la meciurile organizate de FRF.

“Ma stiti ca eu nu ma schimb. Am spus ca atat timp cat Popescu e acolo, nu calc pe stadion cand e vorba de echipa nationala. Punct, da?”, a spus Hagi, cand a fost intrebat de ce nu a asistat la finalele de juniori disputate de academia sa si care sunt organizate de FRF.

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitv, in 4 martie, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, in Dosarul Transferurilor.