Gică Hagi vrea să-l vândă pe Adrian Mazilu însă cere o sumă uriașă

Jucătorul de 17 ani poate deveni cel mai scump transfer din istoria Farului Constanța

Gică Hagi nu se dezminte în ciuda faptului că va participa în preliminariile Ligii Campionilor din postura de proaspăt campion al României. Astfel, conform informațiilor din presa sportivă autohtonă, patronul-antrenor de la Farul Constanța este dispus să se despartă de orice titular, bineînțeles dacă oferta este una pe măsură.

Și asta pentru faptul că la academia sa, Gică Hagi scoate fotbaliști de calitate pe bandă rulantă, având permanent pregătiți jucători care pot lua, oricând, locul titularilor iar, în majoritatea cazurilor, aceștia ajung chiar mai buni decât cei cărora le iau locul.

Adrian Mazilu (foto, în stânga), atacantul în vârstă de 17 ani, ultima senzație din echipa de la malul mării poate deveni cel mai scump transfer realizat de Farul Constanța dacă cineva va scoate din buzunar suma de opt milioane de euro solicitată de Hagi, scrie ediția electronică a DigiSport.

Gică Hagi i-a stabilit talentatului atacant de picior stâng acest preț uriaș, dar suma finală va fi stabilită în funcție de alte detalii, cum ar fi procentul pe care l-ar păstra Farul.

”Din ultima mea discuție cu el (n.r. cu Gică Hagi), am înțeles că sunt patru jucători care vor părăsi clubul. Sunt oferte pentru Mazilu, Borza, Enes Sali și Băluță”, a precizat Ilie Dumitrescu, vineri seară, la Digi Sport Special.

“Orice club are ușa deschisă (n.r. pentru transferuri). FCSB, CFR și oricine vine și pune pe masă o ofertă care ne convine și jucătorul acceptă să meargă acolo. Suntem dispuși să discutăm cu oricine”, a declarat Gică Popescu, recent, la Fotbal Club.

Sursa foto: digisport