GICA HAGI vrea sa VANDA clubul VIITORUL CONSTANTA

GICA HAGI intentioneaza sa vanda pachetul majoritar de actiuni de la VIITORUL CONSTANTA, club pe care l-a infiintat in urma cu sapte ani. Anuntul a fost facut de directorul general al clubului, CRISTIAN BIVOLARU, informeaza Prosport.

Acesta a mentionat ca GICA HAGI doreste sa cedeze pachetul majoritar al clubului VIITORUL CONSTANTA unor oameni de afaceri din Romania. GICA HAGI ar urma sa devina astfel actionar minoritar si sa coordoneze clubul. “Avem nevoie de o majorare de capital, GICA HAGI este dispus sa vanda din actiuni. Nu pentru a recupera din investitie, ci pentru a face performanta. Dorinta lui este sa aiba alaturi actionari romani, daca nu este posibil atunci se va reorienta.

Isi doreste sa ramana cu un pachet minoritar de actiuni si sa coordoneze in continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic. Noi atragem din publicitate si sponsorizari mai mult decat oricare alt club din campionat pentru ca oamenii isi asociaza numele cu ‘brandul Hagi'”, a spus CRISTIAN BIVOLARU la ProSport Live.

GICA HAGI a infiintat clubul VIITORUL CONSTANTA in 2009, iar de atunci a inregistrat o crestere anuala. In aceasta vara, VIITORUL CONSTANTA a evoluat in premiera in Europa League. Bugetul anual al clubului VIITORUL CONSTANTA este estimat la 4 milioane de euro.

Sursa foto: sport