GICA POPESCU a facut cerere de eliberare pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

GICA POPESCU a formulat, marti, cererea de eliberare din inchisoare pentru a putea participa la inmormantarea tatalui sau, care va avea loc joi la Calafat. 

Reamintim ca tatal lui GICA POPESCU, CONSTANTIN POPESCU a murit, marti dimineata, in urma unui infarct. Decesul a fost descoperit de un nepot al acestuia, care l-a vizitat acasa deoarece barbatul nu mai raspundea la telefon.  

GICA POPESCU, condamnat in dosarul transferurilor din fotbal, a solicitat, marti, conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau. Constantin Popescu a murit in noaptea de luni spre marti si va fi inmormantat, joi, la Calafat.

Citeste si: A murit tatal lui Gica Popescu

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a confirmat ca GICA POPESCU a depus o solicitare in acest sens, iar cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau miercuri de o comisie speciala de la penitenciar.

Potrivit legii, GICA POPESCU poate fi eliberat pentru o perioada determinata pe baza unor documente justificative, respectiv un certificat de deces al tatalui sau.

Constantin Popescu, tatal fostului international de fotbal GICA POPESCU, a murit in urma unui infarct, in noaptea de luni spre marti, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Potrivit apropiatilor, Constantin Popescu a suferit foarte mult in ultima perioada din cauza situatiei in care se afla fiul sau.

Citeste si: PONTA: PE GICA POPESCU L-AS GRATIA DIN PRIMA ZI, IAR BECALI A SUFERIT SI A PLATIT