GICA POPESCU isi conduce tatal pe ultimul drum – UPDATE

GICA POPESCU a fost eliberat, joi dimineata, din Penitenciarul Rahova. Fostul mare fotbalist a parasit inchisoarea in jurul orei 04:30, fiind preluat de sotia sa. 

UPDATE ora 14.20: Costica Popescu este inmormantat la aceasta ora. Alaturi de GICA POPESCU sunt Gica Hagi, Dan Petrescu, Ion Craciunescu, Bogdan Stelea, fosti arbitri, fosti colegi din lumea fotbalului, rude, prieteni, dar si o parte din jucatorii de la Dunarea Calafat.

UPDATE ora 13.30: La aceasta ora are loc slujba de inmormantare a tatalui lui GICA POPESCU la Biserica Sfantul Nicolae, dupa care cosciugul va fi scos din biserica si dus la cimitirul din Cimitirul Central din Calafat.

UPDATE ora 13.03: La aceasta ora tatal lui GICA POPESCU este condus pe ultimul drum. Mama fostului fotbalist este distrusa si striga in continuu dupa cel care i-a fost sot. GICA POPESCU va trebui sa se intoarca in penitenciar in aceasta noapte. Constantin Popescu avea 71 de ani si a decedat in urma unui infarct, vestea fiind primita de GICA POPESCU in penitenciar. Desi legea i-ar fi permis 5 zile de libertate, conducerea penitenciarului a considerat ca 24 de ore ii sunt de ajuns pentru a-si conduce tatal pe ultimul drum.

UPDATE ora 09.03: GICA POPESCU a plecat de la Penitenciarul Rahova direct la casa parinteasca din Calafat. El nu s-a dezlipit o clipa de sicriul cu trupul neinsufletit al tatalui sau. Inmormantarea tatalui sau va avea loc in jurul orei 13.00. Apropiati ai familiei si fosti colegi au ajuns la Calafat inca de la primele ore ale diminetii. 

POPESCU beneficiaza de o invoire de 24 de ore pentru a-si inmormanta tatal care a murit in urma cu doua zile.

La inmormantarea tatalui lui GICA POPESCU va participa si GICA HAGI. Gigi Netoiu a trimis, la randul sau, o coroana din penitenciar.

Afla aici detalii despre decizia de eliberare a lui Gica Popescu

Decizia de eliberare pentru 24 de ore a fost luata ieri de comisia de specialitate de la Penitenciarul Rahova, dupa ce a analizat timp de mai multe ore solicitarea facuta de fostul fotbalist.

Certificatul de deces al tatalui lui GICA POPESCU a ajuns la penitenciar in cursul diminetii de miercuri, in jurul orei 04.00, acesta fiind si motivul pentru care comisia de specialitate a penitenciarului s-a intrunit mai tarziu. 

Citeste si: Gica Popescu si sotia sa cer decenta din partea presei

GICA POPESCU nu va fi escortat de politisti, insa va trebui sa se prezinte la sectia de Politie unde va spune ce va face in cele 24 de ore cat va fi liber.

Constantin Popescu, tatal lui GICA POPESCU, a murit marti dimineata, in urma unui infarct. Tatal lui GICA POPESCU avea 71 de ani si locuia la Calafat. GICA POPESCU este incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori pentru evaziune fiscala si spalare de bani.