Gica Popescu are un prim contracandidat, oficial, la sefia Federatiei Romane de Fotbal

Gica Popescu are un prim contracandidat, oficial, la alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) in persoana lui Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Minifotbal, anunta postul de televiziune Digi Sport.

Potrivit sursei citate, presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Ravan Burleanu, si-a depus candidatura pentru sefia fotbalului romanesc.Lansarea candidaturii lui Razvan Burleanu va avea loc in cadrul unui eveniment organizat luni, 25 noiembrie, ora 14:00

“La fel ca foarte multi iubitori ai fotbalului, ma numar printre cei dezamagiti de tot ceea ce se intampla cu acest sport, de maniera in care este organizat de actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal”, a declarat Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu (29 de ani) este fiul fostului fotbalist de la FCM Bacau, Gheorghe Burleanu, jucator cu peste 300 de meciuri in Divizia A, intre anii 1980-1990. Razvan este doctor in stiinte politice, iar din 2007 presedintele Federatiei Europene de Minifotbal. In 2012 a devenit presedintele Federatiei Romane de Minifotbal fiind votat in unanimitate, in aceasta functie.

Sursa foto: gsp.ro