Gica Popescu, declaratii acide la adresa FRF dupa excluderea Rapidului din Liga I

Gica Popescu, unul dintre candidatii importanti la alegerile de anul viitor care vor fi organizate la Federatia Romana de Fotbal (FRF), i-a atacat pe bosii forului autohton in cazul retrogradarii echipei Rapid Bucuresti.

Gica Popescu a reactionat dupa hotararea de excludere a gruparii giulestene venita de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane. “Situatia asta, care a culminat cu excluderea Rapidului din Liga I, nu face cinste fotbalului romanesc. Nu stiu cum vor fi rezolvate aceste lucruri, mai ales ca Rapid a jucat deja doua meciuri, s-au vandut bilete…

Nu stiu ce as fi facut, dar pot sa va spun ca nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie ridicola. Sunt sigur ca dumneavoastra, cei din presa, o sa faceti o analiza serioasa si o sa gasiti vinovatii. Nu fac cinste fotbalului nostru aceste decizii, iar oamenii care le iau ar trebui sa inteleaga ca nu pot face acest lucru doar de capul lor”, a spus Popescu in Adevarul.

Gica Popescu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile FRF din 2014, el vizand postul de presedinte ce va fi lasat liber de Mircea Sandu dupa mai mult de doua decenii.

Sursa foto: gandul.info