Gica Popescu este sigur ca va castiga alegerile de la FRF

Gica Popescu, fostul fundas al echipei nationale a Romaniei din cadrul “Generatiei de Aur”, este optimist inaintea alegerilor care vor avea loc in 2014 pentru sefia FRF.

Dupa ce Sandu a anuntat deja ca nu va mai candida la sefia federatiei de la anul, Popescu e sigur pe alegerea lui la FRF, acolo unde se va bucura si de sprijinul, anuntat deja, al lui Sandu, scrie ziare.com. “Eu nu am fost speriat nici atunci cand am intrat in vestiarul Barcelonei si mi-am dorit, cand am pus piciorul pe prima treapta a vestiarului, sa fiu unul dintre cei mai buni. Nu mi-e frica de alegeri, nu are de ce sa-mi fie frica de ele. Ele vor fi doar o competitie pe care eu o doresc, indiferent de cine imi va fi contracandidat sau cat de multi vor fi ei. Vreau sa fie o competitie bazata pe respect, bazata pe proiecte concrete.”, declara Gica Popescu pentru DigiSport.

Gica Popescu a amintit si de posibilitatea de a-l avea contracandidat pe Adrian Porumboiu, fostul finantator de la FC Vaslui: “Daca el va decide sa candideze si sa intre in aceasta competitie, eu m-as bucura, pentru ca ar fi un adversar de temut. Are mare experienta, este un om care a stat ani de zile in fotbal si cu siguranta ca ar fi o competitie interesanta cu el.”, a tinut sa incheie interventia Popescu.

Alegerile pentru sefia FRF vor avea loc in vara anului 2014.

Sursa foto: sport.ro