Gică Popescu îl desființează pe selecționerul Cosmin Contra după meciul cu Norvegia

Gică Popescu l-a pus la zid pe selecționerul Cosmin Contra pentru alegerile făcute la meciul cu Norvegia, din preliminariile pentru turneul final al Campionatului European din 2020.

Noul presedinte al Viitorului ii reproseaza selectionerului ca foloseste aceeasi jucatori care sunt chemati de mult timp la nationala in loc sa mizeze pe tineri. “El mizeaza pe aceeasi jucatori care vin de ani de zile la echipa nationala si au aceleasi rezultate, adica nu au rezultate. Am o parere de rau ca nu a avut curaj sa joace cu o echipa mult mai ofensiva. Jucatorii trebuie sa joace pe valoare, nu pe experienta”, a declarat Gica Popescu pentru Telekom Sport.

Citește și: PRELIMINARII EURO 2020. NORVEGIA – ROMÂNIA 2-2 (0-0) / TRICOLORII MAI SPERĂ GRAȚIE LUI TĂTĂRUȘANU ȘI KEȘERU! VIDEO

“Tudor Baluta, Man si Ianis pot juca fara probleme in echipa nationala. Incercam de atata timp, de atatea calificari cu aceiasi si aceiasi jucatori si nu avem rezultate. Oare nu trebuie sa le dam incredere celor care au dovedit si astazi, in ultimele 30 de minute, ca sunt viitorul echipei nationalei?”, a adaugat acesta.

Titularizarea lui Gicu Grozav l-a deranjat pe fostul capitan al nationalei Romaniei: “A facut un meci foarte slab. Cred ca nu se astepta nimeni sa il vedem in echipa de start. Fiecare antrenor are niste optiuni pe care merge, el a mers pe mana lui Grozav, pe mana lui Anton. A mizat pe experienta unor jucatori, dar ultimele 30 de minute au dovedit ca alta ar fi trebuit sa fie echipa in seara aceasta”. 2-2 a fost scorul intalnirii jucate, vineri seara, la Oslo, in cadrul Grupei F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

Sursa foto: sport