GICA POPESCU incearca sa-si redreseze afacerile

Eliberat conditionat dupa condamnarea primita in dosarul Transferurilor, GICA POPESCU vrea sa-si puna afacerile pe picioare, dupa pierderile financiare din ultima vreme, informeaza postul B1 Tv.

Fostul capitan al echipei nationale intentioneaza sa investeasca in imobiliare, chiar daca tocmai acest domeniu i-a adus in trecut mari dezamagiri. Eliberat conditionat din inchisoare dupa condamnarea de 3 ani si o luna in dosarul Transferurilor, GICA POPESCU are de gand sa-si deschisa o noua afacere in domeniul imobiliar.

CITESTE SI: GIGI NETOIU A FACUT INFARCT LA PUSCARIE

GICA POPESCU fost surprins, cu un dosar in mana, plin de acte, in timp ce intra intr-o cladire de birouri, din zona Floreasca. In ultimii ani insa, afacerile lui GICA POPESCU nu au mers prea bine. In anul 2006, a inaugurat un complex de blocuri in Calafat, dar acestea nu s-au vandut iar fostul international nu a avut niciun profit de pe urma acestei afaceri.

A urmat falimentul pe care l-a dat cu un complex comercial din cartierul Rahova, in care GICA POPESCU a investit cateva milioane de euro. Tot in acelasi cartier al capitalei, GICA POPESCU a vandut in pierdere mai multe apartamente.

Sursa foto: sport