Gica Popescu: Mi-as dori ca Steaua sa scape, dar sunt foarte sceptic

Gica Popescu, fost membru in Comisia de Disciplina a UEFA, a declarat, intr-o interventie la postul de televiziune sport.ro, ca isi doreste ca ros-albastrii sa treaca cu bine de judecata forului continental, insa este extrem de sceptic.

Gica Popescu si-ar dori ca Steaua sa fie lasata sa joace in editia viitoare a Ligii Campionilor, dar ii este foarte greu sa creada asta, tinand cont de rigurozitatea de care dau dovada membrii Comisiei de Disciplina a UEFA, din care “Baciul” a facut parte la un moment dat.

“Eu va spun ca membrii din Comisia de Disciplina a UEFA sunt oameni extrem de rigurosi, care decid numai cu regulamentele in fata. Eu pot sa opinez din pozitia de fost membru al acestei Comisii. Eu stiu cat de riguroase sunt aceste comisii. pariurile au luat o mare amploare si UEFA este foarte atenta la detalii in fiecare caz. Mi-as dori ca Steaua sa scape, dar sunt foarte sceptic” a declarat Gica Popescu pentru sursa citata.

Steaua va fi judecata maine de Comisia de Disciplina a UEFA in legatura cu dosarul Valiza, verdictul urmand sa se dea luni, 24 iunie.

Sursa foto: gencgorus.org