Gica Popescu nu mai vrea regim BLAND

GHEORGHE POPESCU si-a retras CEREREA de schimbare a regimului de detentie din cel inchis intr-unul mai bland, pe care o inaintase la Judecatoria Sectorului 5. Potrivit oficialilor Judecatoriei Sectorului (JS) 5, instanta a luat act, marti, de retragerea cererii.

CEREREA de schimbare a regimului de executare a pedepsei a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 5 in data de 8 aprilie.

Citeste si: GICA POPESCU, VIZITA SURPRIZA LA INCHISOARE. FOTO IN ARTICOL

Si GIGI NETOIU, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor si incarcerat la Penitenciarul Craiova, a cerut instantei schimbarea regimului de detentie din inchis in semi-deschis. Judecatoria Craiova ar putea sa ia o decizie in acest sens la 8 mai.

In 4 martie, Curtea de Apel Bucuresti, l-a condamnat pe GIGI NETOIU la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori. In acelasi dosar au mai fost condamnati Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni, Mihai Stoica la trei ani si sase luni, Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, Victor Becali la patru ani si opt luni, GHEORGHE POPESCU la trei ani, o luna si zece zile.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: MOTIVAREA CONDAMNARII LA INCHISOARE A LUI GICA POPESCU

Victor Becali, Ioan Becali si Cristian Borcea sunt incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, unde pedepesele se executa in regim deschis sau semideschis, iar GICA POPESCU, Mihai Stoica si George Copos, la Rahova, care are regim inchis.

 Sursa foto: fanatik.ro