GICA POPESCU, o noua VESTE TERIBILA primita in inchisoare! Ce decizie a luat SOTIA fotbalistului!

Vestea ca a fost condamnat a cazut ca un trasnet pe GICA POPESCU si familia lui. Acum, la cateva luni de la aceasta situatie, afacerile “Baciului” trec printr-o perioada foarte grea. Pentru a plati salariatii, sotia lui Gica, Luminita, a fost nevoita sa vanda doua proprietati din Bucuresti.

De trei luni se afla in puscarie GICA POPESCU si tot de atunci necazurile par ca se tin scai de el. Mai intai i-a murit tatal in urma unui infarct, iar apoi mama sa nu pare nici ea ca se simte prea bine, ajungand si ea la spital.

Citeste si: INFORMATIE BOMBA! BASESCU PREGATESTE GRATIEREA GREILOR DIN FOTBAL IN DOSARUL TRANSFERURILOR?

Chiar pe vremea cand era in liberatate, afacerile “Baciului” nu o duceau foarte bine, insa acum trec printr-un moment cu adevarat dificil. Potrivit cancan.ro, sotia sa, Luminita, a fost nevoita sa vanda doua vile din zone de lux ale Capitalei, pentru a face rost de bani.

Mai mult, cu cateva zile inainte de a fi arestat, GICA POPESCU a fost executat silit de Aviatia Civila pentru o datorie de 30.000 de euro. Motivul? Fostul international are de platit chirie pentru hangarul in care isi tine avionul de doua milioane de euro.

GICA POPESCU a dat faliment cu complexul comercial Doldora Bazar, o investitie de cateva milioane de euro. Cumnatul lui Gica Hagi a construit si cateva sute de apartamente in cartierul Rahova, insa, nici aceasta investitie nu a fost una tocmai de succes, in conditiile in care multe dintre apartamente nu au fost vandute nici macar acum, mai scrie sursa citata.

Citeste si: GRATIEREA LUI GICA POPESCU. ANUNTUL DE ULTIMA ORA A FOST FACUT CHIAR ACUM!

In 2006, POPESCU a inaugurat un hotel cu 40 de camere in orasul sau natal, Calafat, insa, dupa cativa ani l-a inchis din lipsa de clienti. In 2008, fostul fotbalist a inchis si academia de fotbal pe care o detinea, dupa ce ANAF-ul l-a executat silit pentru datorii.

In prezent, de toate afacerile baciului se ocupa cel mai bun prieten al sau, Gica Hagi.

Sursa foto: fanatik.ro