Gica Popescu si-a depus OFICIAL candidatura la presedentia FRF! Vezi care este echipa sa

Gica Popescu si-a depus oficial candidatura la sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) intr-o conferinta de presa organizata in aceasta dimineata. Din echipa lui Gica Popescu vor face parte Gica Hagi, Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea.

Gica Popescu si-a anuntat candidatura la presedentia FRF intr-o conferinta de presa in care si-a prezentat si echipa pe care o va conduce si din care fac parte alti trei fosti componenti ai Generatiei de Aur a fotbalului romanesc, Gica Hagi, Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea.

“Da, m-am hotarat, voi candida pentru sefia FRF. Am venit alaturi de cei care vor face parte din acest proiect. Cristi Chivu se va alatura acestei echipe in momentul in care va incheia cariera de jucator. Avem ambitie, avem experienta, iubim culorile echipei nationale. Venim sa facem performanta.

Nu voi veni ca buldozerul in structurile FRF. Sunt oameni competenti care pot fi alaturi de noi. Portile sunt deschise pentru toti cei care au facut performanta in fotbalul romanesc. Vom fi primii care vor ridica mainile sus daca nu vom face performanta. Gica Hagi si Bogdan Stelea vor coordona departamentul tehnic, iar Ilie Dumitrescu va fi alaturi de mine pe partea administrativa” a declarat Gica Popescu in cadrul conferintei de presa.

”Trebuie sa facem performanta la juniori pentru a avea rezultate. Trebuie sa avem un program foarte clar. Pot sa ajut aici foarte mult, am un proiect pe care il voi anunta daca va fi cazul. Stiu exact ceea ce trebuie facut daca va fi cazul, daca se va considera. Am denumit-o formula de succes. Veti vedea la momentul potrivit despre ce este vorba” a declarat la randul sau Gica Hagi.

“Am facut parte din echipa nationala in anii de succes, acest lucru ne-a legat foarte tare si ma bucur foarte tare ca fac parte din acest proiect. Nu am ezitat in a oferi sprijinul meu total, dar am vrut sa fiu in departamentul tehnic. Nu va fi usor dar am mult entuziasm” a spus si Bogdan Stelea.

“Sunt mandru, sunt onorat ca fac parte din acest proiect, din aceasta echipa. Am ales sloganul “Respect pentru Romania”, pentru ca noi am respectat intotdeauna echipa nationala. Fara Romania nu ajungea nimeni atat de sus in cariera. Atitudine, determinare si foarte multa munca. Trebuie sa pastram ceea ce este bun la nivelul FRF, dar trebuie sa mergem sa ne informam, sa fim updatati la ceea ce inseamna performanta, sunt 1000% alaturi de Gica Popescu” a concluzionat Ilie Dumitrescu.

Alegerile pentru presedentia Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc anul viitor.

Sursa foto: gsp.ro