GICA POPESCU are noi probleme! DRAMA prin care trece Baciul!

Incarcerat la Rahova in “Dosarul Transferurilor”, cu tatal decedat in urma cu o luna, GICA POPESCU trece din nou prin momente cumplite! Acum, MAMA fostului mare fotbalist se pare este bolnava din cauza problemelor din ultima perioada.

GICA POPESCU si-a ingropat tatal in urma cu numai o luna, iar acum trece din nou prim momente de cumpana. De aceasta data, MAMA fostului mare fotbalist este cea care are probleme de sanatate. Imediat dupa moartea tatalui sau, GICA a mutat-o pe cea care i-a dat viata la Bucuresti, alaturi de sotie si cei doi copii.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: SAPTE DINTRE CEI OPT INCULPATI CONTESTA PEDEPSELE PRIMITE

Luminita, sotia lui GICA POPESCU, face tot posibilul sa isi ajute soacra. “MAMA lui GICA a trecut cu greu peste moartea sotului ei. Saraca, s-a imbolnavit de atata tristete. Si acum plange mereu si vorbeste numai despre el. In ultima perioada, femeia a inceput sa aiba probleme cu tensiunea, ii amorteste o mana.

De la atata tristete are aceste probleme. Luminita o ajuta, o sprijina si o iubeste ca pe o MAMA. A fost cu ea prin medici, pentru ca este posibil sa aiba probleme cu inima. GICA sufera si el ca nu isi poate ajuta mama, sotia, familia”, a declarat un apropiat al familiei POPESCU citat de cancan.ro.

GICA POPESCU ISI CONDUCE TATAL PE ULTIMUL DRUM – UPDATE

Sursa foto: romaniatv.net