GICA POPESCU cere decenta din partea reprezentantilor presei

Luminita si Gica Popescu au transmis, marti, un comunicat de presa in care cer reprezentantilor mass-media “sa dea dovada de intelegere” si sa le acorde “linistea si decenta cuvenite”, dupa decesul lui Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist.

“Dupa cum ati aflat, familia noastra trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Speram ca si de aceasta data reprezentantii mass-media sa dea dovada de intelegere in ceea ce ne priveste si sa ne acorde linistea si decenta cuvenite acestei situatii. Va multumim pentru intelegere, Luminita si Gica Popescu”, se arata in comunicat.

Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu, a murit marti dimineata, in urma unui infarct. Tatal lui Gica Popescu avea 71 de ani si locuia la Calafat. Gica Popescu este incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori..

Citeste si: A murit tatal lui Gica Popescu

Gica Popescu ar putea obtine o permisie pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, dupa ce a depus, marti, la Penitenciarul Rahova, o cerere in acest sens, au declarat marti, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP). Cererea formulata de Gica Popescu, insotita de o copie a certificatului de deces a tatalui sau, va fi analizata de o comisie de individualizare a regimului de executare a pedepsei. Aceasta comisie va decide daca Popescu va putea sau nu sa paraseasca Penitenciarul Rahova, pentru a participa la inmormantarea lui Constantin Popescu.

Citeste si: Gica Popescu a facut cerere de eliberare din inchisoare pentru a merge la inmormantarea tatalui sau

Foto: Wowbiz