Gicu Grozav, vandut cecenilor de la Terek Groznai

Petrolul Ploiesti este foarte aproape de o tranzactie de milioane, atacantul Gicu Grozav, in varsta de 22 de ani, fiind la cateva ore de a parafa o intelegere cu cecenii de la Terek Groznai. Directorul general al ploiestenilor, Dan Capra, a anuntat ca talentatul atacant roman a fost vandut in Rusia, pentru doua milioane si ceva de euro.

“Suntem in negocieri pentru vanzarea lui Grozav. Noi ne-am inteles cu Terek, mai trebuie sa se inteleaga si Gicu. Dar va pot spune ca nu e vorba de o suma de 2,5 milioane de euro, ci un pic peste 2 milioane de euro”, a declarat Dan Capra pentru Gazeta Sporturilor.

Mutarea a fost confirmata si de antrenorul Cosmin Contra: “Nu va juca in returul cu Swansea, pentru ca pleaca la Terek. Eu stiu ca s-au inteles cluburile intre ele, si jucatorul care mai trebuie sa treaca doar vizita medicala. In schimbul sau vom aduce doi atacanti”.

Gicu Gozav a venit la Petrolul anul trecut si a marcat 10 goluri in cele 30 de partide in care a evoluat pentru gruparea prahoveana. Internationalul roman va deveni al patrulea fotbalist roman care va juca la Terek, dupa Margaritescu, Pancu si Florentin Petre.

Sursa foto: realitatea.net