GIEDRIUS ARLAUSKIS: Ma bucur ca am ajuns la STEAUA! Imi place presiunea, ma MOTIVEAZA

GIEDRIUS ARLAUSKIS, portarul lituanian care a fost achizitionat de STEAUA BUCURESTI pentru a-l inlocui pe CIPRIAN TATARUSANU, a fost prezentat OFICIAL miercuri de gruparea ros-albastra intr-o conferinta de presa la care a mai participat presedintele VALERIU ARGASEALA.

Oficialul gruparii din Ghencea a dezvaluit faptul ca internationalul lituanian a semnat un contract valabil pe un sezon cu drept de prelungire pe inca unul, si nu pe trei sezoane asa cum anunta mass- media de specialitate ieri imediat dupa ce s-au parafat documentele. ARGASEALA a mai spus ca ARLAUSKIS va fi remunerat in concordanta cu plafonul salarial al echipei, portarul urman a avea o retributie lunara de 10.000 de euro, la care se vor adauga prime de performanta, in speta castigarea campionatului, Cupei Romaniei si calificarea in Liga Campionilor.

Citeste si: GIEDRIUS ARLAUSKIS este noul PORTAR al STELEI BUCURESTI 

La randul sau, GIEDRIUS ARLAUSKIS s-a aratat extrem de incantat ca a ajuns la STEAUA si ca a revenit in ROMANIA, adaugand faptul ca nu are nicio problema cu presiunea suporterilor acest lucru motivandu-l la maximum.

“Ma bucur ca am ajuns aici. Ma simt ca acasa. Cand am plecat am spus ca ma voi mai intoarce in Romania. Nu stiam ca se va intampla asa curand. Ma bucur ca am ajuns la STEAUA. Simt ca putem castiga titlul si putem intra in grupele Ligii Campionilor. Nu prea am jucat in Rusia si am nevoie de clubul STEAUA. Imi place PRESIUNEA, ma motiveaza. Chiar daca nu am jucat in Rusia (n.r la Rubin Kazan), am invatat multe acolo. Ma simt bine, doar ca nu am meciuri in picioare.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui CIPRIAN TATARUSANU. FOTO 

Ma voi pregati, nu este nicio problema.  Am tinut pumnii STELEI, mai ales pentru ca era Mihai Stoica aici. E ca un tata pentru mine. STEAUA BUCURESTI este cel mai mare club din Romania. Pentru mine e un pas mare in cariera. Daca intram in grupele Ligii Campionilor, vrem sa si trecem de grupe. Astra si Petrolul sunt sus in campionat, dar, dupa parerea mea, meciurile cu Dinamo si Rapid sunt derby-urile Romaniei, a declarat ARLAUSKIS in cadrul intalnirii cu jurnalistii din aceasta.

Sursa foto: steauafc.com